Werfborden

​​​​​​PK-Design is gespecialiseerd in het produceren en bedrukken van werfborden aan de goedkoopste prijzen met razendsnelle leveringstermijnen.
Wij bieden onze klanten de keuze in uitvoering, kleurbepaling en afwerking.

Maak uw werf herkenbaar met onze bedrukte werfborden

Onze werfborden en reclameborden of worden vervaardigd uit duo-prop kanaalplaat of ook polyprop genoemd met een dikte van 4 mm en een gewicht van 700 gram/m².
Onze prijzen zijn gebaseerd op aantal, formaat en afwerking.
De uitvoering met bijhorende afwerking kunnen volgens de wensen van de klant aangepast worden.

Al onze panelen worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting wat resulteert in dubbele sterkte.

Ontdek onze beste prijzen voor werfborden volgens afmeting:

  • 50 x 35 cm
  • 70 x 50 cm
  • 100 x 70 cm
  • 140 x 100 cm

Wenst u maatwerk of in vorm gesneden borden, contacteer ons voor de beste prijs!

Laat uw project opvallen met op maat gemaakte werfborden van PK-Design

Op zoek naar een effectieve manier om uw bouwproject in de kijker te zetten? Ontdek de kracht van werfborden, de ideale tool om de aandacht te trekken en uw boodschap over te brengen. Bij PK-Design begrijpen we het belang van een sterke visuele aanwezigheid, en daarom bieden we hoogwaardige werfborden aan die perfect zijn afgestemd op uw behoeften.

Met onze werfborden kunt u uw project op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren aan voorbijgangers, potentiële klanten en voorbijrijdend verkeer. De borden zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw, renovatie, of commerciële ontwikkelingen, en onze borden zijn perfecte om uw merk te promoten en informatie te delen.

Werfborden bedrukken

Dankzij onze geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw boodschap helder en opvallend wordt weergegeven, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Van ontwerp tot productie, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u zeker bent van een eindresultaat waar u tevreden over bent.

Maak een blijvende indruk met werfborden en immoborden van PK-Design voor uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.