Veelgestelde vragen

Kan ik de lijmresten van kleefstroken verwijderen?

De kleefstroken van onze V-Borden zijn voorzien van lijm en het kan gebeuren dat er lijmresten aan het venster achterblijven bij het verwijderen. U kan deze het best verwijderen met isopropyline (verkijgbaar in uw doe-het-zelf zaak). U kan ook gebruik maken van dissolvant wat gebruikt wordt om nagellak te verwijderen. Voer steeds een test uit op de ondergrond !

Is er een tolerantie op de bestelde aantallen?

Een tolerantie op het bestelde volume is steeds mogelijk. Wij drukken in een volume en volcontinue systeem. Alle ontwerpen worden samengebundeld naar het best passende formaat van de te bedrukken artikelen. Rest-aantallen worden steeds meegeleverd en aangerekend aan de klant. Deze tolerantie wordt steeds aangegeven op de aangeleverde offerte.

Kan ik nog wijzigingen aanbrengen aan mijn bestelling na orderbevestiging?

Een bevestigd order wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de productie. Indien u een fout opmerkt na uw bevestiging contacteer ons dan zo spoedig mogelijk. Indien het order nog niet in productie is  gegaan of nog niet volledig afgewerkt is kan deze eventueel onderbroken of gewijzigd worden. Hou er rekening mee dat de reeds geproduceerde aantallen aangerekend worden aan het tarief van de bevestigde productie.

Hoeveel bedragen de bezorgkosten voor België?

De bezorgkosten binnen BELGIE bedragen standaard 19,95 Euro per afleveringsadres, ongeacht het volume of het gewicht. Indien u meerdere orders in productie hebt geplaatst worden deze gebundeld als 1 zending.

Kan ik laten bezorgen in het buitenland?

Bijna de helft van onze productie is bestemd voor de buitenlands markt. (NL, FR, IT, D, ...)
De verkoop verloop vrij van BTW ingevolge intercommunautaire levering (KB art. 15).
De verzendingkosten worden berekend volgens het gewicht en op voorhand meegddeeld bij aflevering van uw offerte.

Kan ik een doorverkoop of reseller prijs krijgen?

Stuur ons uw bedrijfsgegevens met aanvraag tot reseller account en wij bezorgen u een dealer-code waarbij u doorverkoopprijzen ontvangt. Op deze manier kan je als doorverkoper zelf een aardige winstmarge nemen.