Onze Markten en Gebruik Online Shop

Doorverkoop en eindgebruiker.

Met het online gedeelte van PK-Design.be streven wij ernaar om zowel reseller en eindgebruiker een online calculatie systeem 7/7 - 24/24 aan te bieden. Een ongekend gebruiksgemak! Onze online producten en prijzen zijn steeds marktconform en voorzien van uiterst scherpe prijzen en afleveringstermijnen.

Deze tarieven kunnen wij aanbieden omdat wij beschikken over de meest moderne productielijnen. In eigen beheer!

1. Hoe aan het werk

Selecteer een product en indien nodig de bijhorende SubCategorie. Controleer het gewenste formaat en volg de link (knop) Toevoegen aan Offerte. U bekomt een formulier met invul en selectieveld. Vervolledig en verzend het formulier. Klaar is kees ! Na deze actie ontvangt u direct uw detail offerte volgens uw ingevulde wensen op het door u opgegeven mailadres. U kan deze actie meermaals uitvoeren zonder enige verplichting tot bestelling!
 

2. Hoe bestelling plaatsen

Na het uitvoeren en het ontvangen van uw online offerte kan u de offerte valideren door deze terug te mailen met vermelding "voor akkoord" samen met uw bestanden.

3. De productie

Na ontvangst van uw bestanden worden deze verwerkt tot een productie-order. U ontvangt van ons steeds een orderbevestiging met pro forma factuur voorzien van een productievoorbeeld in Pdf formaat. Reply ons deze orderbevestiging - na uw controle - voorzien van de vermelding "Goed voor productie" en bewijs van betaling. Uw order wordt daarna onmiddellijk in productie gebracht.
 

4. De afhaling / aflevering

Na productie en afwerking ontvangt u per mail de afhaling en/of afleverings-specificaties.

Wist u dat wij ook textiel bedrukken en borduren?