Immoborden drukken

Immoborden drukken, een echte specialiteit van PK-Design.
Het produceren en drukken van immo borden aan de goedkoopste prijzen met snelle leveringstermijnen.

Immoborden: eye-catcher van de straat

Een ruime keuze aan formaten, afwerking en bedrukking. Onze V-borden worden vervaardigd uit duo-prop kanaalplaat, ook wel polyprop genoemd. Hierbij wordt gekozen voor een dikte van 4 mm en een gewicht van 700 gram/m².
Alle online aangeboden producten kunnen ook volgens de wensen van de klant afgewerkt worden.

De immoborden, V-borden, makelaarsborden worden standaard voorzien van plooilijnen of rillijnen, en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting wat resulteert in dubbele sterkte.

Ontdek onze beste online prijzen voor immoborden volgens afmeting:

  • 70 x 50 cm
  • 100 x 46 cm
  • 100 x 70 cm
  • 140 x 50 cm
  • 140 x 100 cm

Staat jouw gewenst maat of vorm hier niet tussen? Contacteer ons voor de beste prijs voor jouw maatwerk!

Immoborden | V-Borden | Makelaarsborden

Immoborden bedrukken aan de goedkoopste prijzen en razendsnelle leveringstermijnen.

Wij bieden onze klanten een ruime keuze in dikte, kleurbepaling en afwerking.
Onze immoborden worden vervaardigd uit duo-prop kanaalplaat of ook golf-polyprop genaamd. Al onze prijzen worden online aangeboden en kunnen volgens de gestelde eisen van de klant, vrij naar keuze, aangepast worden.

Al onze immoborden, v-borden of makelaarsborden zijn standaard voorzien van voorgesneden plooilijnen en worden steeds afgeleverd met een horizontale kanaalrichting voor een dubbele sterkte.

Op maat gemaakte borden

PK-Design is dé toonaangevende expert op het gebied van productie en levering van hoogwaardige bedrukte immoborden. Wij zijn een professioneel bedrijf voor op maat gemaakte oplossingen voor de uitstraling van uw vastgoedprojecten.

Wij begrijpen we dat de presentatie van vastgoed van groot belang is in de competitieve vastgoedmarkt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van immoborden die informatief zijn en er ook goed uitzien. Onze borden zijn een krachtig middel om de aandacht te trekken en potentiële kopers of huurders te verleiden.

Wat onderscheidt de immoborden van PK-Design?

  1. Elk vastgoedproject is uniek, en daarom geloven wij in maatwerk. Ons ervaren ontwerpteam werkt nauw met u samen om borden te maken die perfect passen bij de stijl en boodschap van uw project.

  2. Wij streven naar perfectie in elk detail van onze immoborden. Onze productieprocessen gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde druktechnieken om duurzame borden te leveren die de tand des tijds doorstaan.

  3. Wij begrijpen de snelheid van de vastgoedmarkt. Daarom zorgen we voor een efficiënt productieproces en snelle levering, zodat uw borden snel en op tijd beschikbaar zijn.

  4. Bij PK-Design hechten we waarde aan duurzaamheid. We streven ernaar milieuvriendelijke materialen te gebruiken en onze processen te optimaliseren om de ecologische impact te verminderen.

U bent een vastgoedontwikkelaar, makelaar of particulier? PK-Design staat klaar om u te voorzien van de perfecte immoborden, werfborden en raamklevers. Neem vandaag nog contact met ons. Uw succes is ons doel, en bij PK-Design maken we dat tastbaar op elk immobord dat we produceren.