Beachvlaggen

Beachvlaggen staan bij PK-Design bekend om de uitstekende kwaliteit aan de beste prijs. Deze vlaggen zijn van toepassing tijdens beurzen, winkels, concerten, opendeurdagen of andere evenementen. Makkelijk en eenvoudig te vervoeren en geschikt voor zowel indoor en outdoor.

Beachvlaggen, hier kijk je echt niet naast

Vier vormen beachvlaggen:

  1. De straightflag is het populaire, langwerpige model.
  2. De dropflag heeft een breder oppervlakte voor je logo en tekst.
  3. Met de speciale vorm van de waveflag val je extra op.
  4. De squareflag is een rechte beachflag met extra ruimte voor de print.

De beachflags of beachvlaggen worden gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De stof is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Beachvlag met bijpassende standaard

Maak jouw bestelling compleet met een bijpassende standaard. Parasolvoet inclusief rotator of een metalen plaat met voet.

Ontdek onze beste prijzen volgens model en afmeting:

  • Straightflag: 40 x 235 cm, 80 x 220 cm, 65 x 315 cm, 80 x 315 cm en 90 x 430 cm
  • Squareflag: 75 x 200 cm, 75 x 300 cm en 75 x 400 cm
  • Dropflag: 70 x 180 cm en 100 x 250 cm
  • Waveflag: 70 x 210 cm, 76 x 315 cm en 80 x 422 cm

De optionele artikelen zijn:

  • parasolvoet in de kleur zwart te vullen met zand of water, inclusief bijhorende rotator.
  • ijzeren voetplaat, inclusief bijhorende rotator.

 

PK-Design: dé beachvlaggen expert!

Als experts op het gebied van beachvlaggen, begrijpen we dat een perfect ontworpen beachvlag met de juiste bedrukking om uw boodschap goed zal overbrengen bij het promoten van uw bedrijf, evenement of product.

Bij ons heeft u de keuze uit hoogwaardige beachvlaggen die u kunt laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Denk daarbij aan een opvallend logo, pakkende slogan en/of een eigen aangeleverde afbeelding. Met onze geavanceerde bedrukkingstechnieken zorgen voor een mooie bedrukking voor een echte opvallende blikvanger.

Het bestellen van uw gepersonaliseerde beachvlag kan eenvoudig en snel. U kunt moeiteloos online bestellen en wij zorgen voor de rest. Van het maken van het ontwerp tot het drukken en verzenden van de vlag, wij staan garant voor een vlotte afhandeling en levering van uw bestelling.

Bij PK-Design kunt u een enkele beachvlag kopen voor een speciaal evenement of een hele reeks vlaggen voor een grootschalige promotiecampagne. Onze ervaren vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw beachvlaggen perfect worden gemaakt.

Op zoek naar hoogwaardige beachvlaggen die uw boodschap effectief overbrengen? Neem vandaag nog contact met ons op om uw gepersonaliseerde beachvlaggen te bestellen en laat ons u helpen om indruk te maken op uw doelgroep, strandgangers en voorbijgangers.